drag

Strandröplabdázásért SE-tarolás

A lányoknál a Vasvári testvérpár, Eszter és Zsófi, míg a fiúknál Hajós Artúr és Stréli Bence győzött az U22-es strandröplabda-bajnokságon. 

A legidősebb utánpótlás-korosztály, az U22-esek versengésével kezdődött az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság második, csepeli fordulója. Míg azonban a felnőtteknél két mesterverseny előzi meg a döntőt, az utánpótlásban rögvest a „végjáték” következik. 

Olyan párosok győztek, amelyeket akár a felnőtteknél is láthatunk majd örülni, hiszen a nőknél a Vasvári testvérek, Eszter és Zsófi (Strandröplabdázásért SE), míg a férfiaknál a sérülésből visszatérő Hajós Artúr és Stréli Bence (Strandröplabdázásért SE) is esélyesnek számít. 

A lányoknál Vasváriék magabiztosan meneteltek a döntőig, szettet sem veszítettek, ám az ellenfél, az elődöntőben a címvédő Divényi Zita, Réthelyi Zsófia (Kispeste SE) egységet búcsúztató Gubik Hanna és Vecsey Fanni (Beach Sport SE, Gödöllői RC) duó megtörte a sormintát. A színvonalra jellemző, a fináléban egy szettet sem nyertek meg négy pontnál nagyobb különbséggel, ám Vasváriék végül megszerezték a győzelmet. Divényi és Réthelyi a bronzéremmel vigasztalódott. 

Hajós Artúr és Stréli Bence a női győztesekhez hasonlóan csupán egy játszmát bukott el (a döntő helyett az elődöntőben), egyébként esélyesként diadalmaskodtak. Hajós kisebb sérülése miatt még nem is indult a felnőttek tatai mesterversenyén, itt viszont ismét összeállt a 2018-as felnőttbajnok páros. A finálé a lányokénál kisebb csatát hozott, bár Szabó Vilmos és Mikuláss Koch Marcell (Pénzügyőr SE, Strandröplabdázásért SE) szépen tette a dolgát, nem tudta megakadályozni Hajósék sikerét. A bronzérem a szintén a Strandröplabdázásért erősítő Oláh Botondé és Ghazal Jamilé lett. 

Az eredményeket a Magyar Röplabdaszövetség honlapján találja. 

A felnőttek versenye szokás szerint pénteken, a selejtezőkkel indul, majd szombaton a csoportmérkőzésekkel folytatódik, estére mindkét nemben kialakul az elődöntő párosítása. Akárcsak a tatai, a csepeli mesterversenyt is zárt kapuk mögött rendezik, ám a vasárnapi döntőket az M4 Sport élőben közvetíti, a nők 11-től, a férfiak 12-től játszanak. Az utánpótlás is szerepel az utolsó napon, hiszen az U16-os lányok és fiúk is a bajnoki címért küzdenek. 

Kezdjük el a közös munkát még ma!
‍Keress minket bizalommal!
Kapcsolat