drag

Minden Premier League és Championship mérkőzés képernyőre kerülhet az Újraindítási projektben

Az angol labdarúgó ligák menetrendjében napi 3-4 kezdési időpont szerepel.

A Premier League és a Championship csaknem mind a 200 hátralévő mérkőzését közvetítik a jövő hónapban induló Újrandítási projekt részeként, ezt állítja a Times.

A brit újság arról számolt be, hogy a kereskedelmi Sky Sports és a BT Sport a lehető legtöbb mérkőzést szeretné adni a saját idősávjában, és 3-4 kezdési időpont lesz minden nap a Premier League-ben és a Championshipben is.

A Times hozzátette, hogy a menetrend már élvezi a brit kormány támogatását, mert segítene abban, hogy az emberek otthon maradjanak a Covid-19 járvány alatt.

A Sky és a BT a hátralévő 92 Premier League-meccsből 47-et már elvitt, de a Times szerint nagy a nyomás, hogy a további 45 mérkőzés szabadon fogható platformra kerüljön. A hét elején arról szóltak a hírek, hogy néhány mérkőzést a YouTube-on közvetíthetnek, de ezt egyelőre nem erősítették meg.

A javaslat attól is függ, hogy a Premier League és a Championship megkapja-e a jóváhagyást a kormánytól a folytatásra. Van még mit elsimítani. Néhány élvonalbeli klub például nem örül a gondolatnak, hogy semleges helyszínen játssza a mérkőzését, míg akadnak játékosok, akik a visszatérés miatti aggodalmukat fejezték ki.

A Premier League mérkőzéseit március 13-án függesztették fel, de remélik, hogy június 12-én folytatódhat a bajnokság zárt kapuk mögött.

A német Bundesliga a héten elsőként kapott jóváhagyást arra, hogy folytassa a 2019/2020-as szezont, a hónap végén jöhetnek a mérkőzések, szurkolók nélkül.

Forrás: SportsPro Media

Kezdjük el a közös munkát még ma!
‍Keress minket bizalommal!
Kapcsolat