drag

Megállíthatatlan Vaidáék

Újabb versenyt, ezúttal a Park-Side Out A kategóriás viadalt nyerte meg a Vecsey Fanni, Vaida Beáta kettős, míg a férfiaknál Rása Alex és Rozgonyi Bálint diadalmaskodott.

Ezúttal a BME sporttelepén gyűltek össze a legjobb hazai strandröplabdázók, a Park-Side Out Kupa nevű, A-kategóriás versenyen léptek homokra.

Az elmúlt hetek eredményei alapján úgy látjuk, az idény egyik legerősebb párosává vált Vecsey Fanni (Gödöllői RC) és a Romániából érkező, egycsillagos World Tour-versenyen győztes Vaida Beáta (Eötvös DSE), hiszen ismét ők győztek. Szettet is csak a döntőben, Juraszik Patrícia és Villám Lilla (SRSE) ellen veszítettek, pedig a nyolc között összetalálkoztak hazánk legmagasabba jegyzett női teremröplabdázójával, a Németországban légióskodó, ám a homokon a Gödöllőt erősítő Szakmáry Grétával és társával, Szabó Adrienn-nel (Penta-KSE) Az egyébként izgalmas fináléban aztán ismét Vaidáék bizonyultak a jobbnak, így újabb kétszáz ranglistapontot gyűjtöttek. 

A harmadik helyen a bajnok duó, Lutter Eszter és Szombathelyi Szandra (RÖAK Kaposvár) zárt. A női verseny eredményeit a Magyar Röplabdaszövetség honlapján találja.

A férfiak mezőnyében nem sikerült veretlenül nyernie a Rása Alex, Rozgonyi Bálint (Pénzügyőr SE) duónak, de a dobogó tetején kis érdekel a csoportbeli botlás? A döntőben az elmúlt időszak remeklő ifajk párosa, Szabó Vilmos (Pénzügyőr SE) és Mikuláss-Koch Marcell (SRSE) került velük szembe, s bizony az ifjak roppant kiélezett csatában 30:28-ra megnyerték az első szettet. A nagy hajtás talán ki is vett belőlük, mindenesetre kis különbséggel a következő két játszma már Rásáéké lett, így rangos versenyt nyertek. 

A harmadik helyen a Molnár István, Meszlényi Tamás (Kispest SE) duó zárt, miután legyőzte a 2014-es bajnok Kaszap Tamás, Nacsa Gábor (Strandsport SE) párost. 

A férfiverseny eredményeit itt nézheti meg. 

Kezdjük el a közös munkát még ma!
‍Keress minket bizalommal!
Kapcsolat