drag

Izgalmas versenyek

Két strandröplabda-viadalt is rendeztek a hétvégén, szóval nem unatkozott a mezőny. A nőknél a Czene Adrienn, Németh Anett páros kétszer is dobogóra állt.

Kétségtelenül pörög itthon a strandröplabdaélet, ezt az is jelzi, hogy az MKB-Pannónia Magyar Bajnokság július 31-i kezdete előtt is sorra rendezik a rangos versenyeket. A legutóbbi hétvégén két B-kategóriás ranglistapontszerző viadalt tartottak Gödöllőn és Csepelen – számolt be a Magyar Röplabdaszövetség.

A szombati gödöllői Penta-KSE Kupán csak a nők léptek homokra, 32 páros is megmérette magát. A teremválogatottak közül még a Németországban légióskodó, talán legmagasabban jegyzett magyar játékos, Szakmáry Gréta is játszott, ám viszonylag gyorsan búcsúzott. A tornát végül a magyar bajnok Lutter Eszter és Szombathelyi Szandra (RÖAK-Kaposvár) nyerte, miután legyőzte a remekül menetelő Juraszik Patrícia, Villám Lilla (SRSE) egységet, a harmadik helyen Czene Adrienn és Németh Anett (Penta-KSE) zárt. 

Vasárnap, a csepeli Szabadkikötő Friends Cup-on már mindkét nem képviselői homokra léptek: 47 páros nevezett, a nőknél a legtöbben dupláztak az előző napi versenyt követően. 

A másfél héttel ezelőtt, a Beach Sport A-kategóriás viadalán már nyerő Vaida Beáta (Eötvös DSE) és Vecsey Fanni (Gödöllői RC) ismét remekelt, ezúttal nem lehetett őket felülmúlni. Czene Adrienn és Németh Anett (Penta-KSE) előző napi bronzuk után ezüstöt szereztek, a bronzérem meg Lutteré és Szombathelyié lett. 

A férfiak viadaláról több nagymenő hiányzott, ám ez persze semmit sem von le a többiek teljesítményéből. Párjuk távollétében összeállt Nacsa Gábor (Strandsport SE) és Tóth András (Penta KSE), s ha már így tettek, nyertek is. A fináléban Mikulás Koch Marcellt (SRSE), illetve Szabó Vilmost (Pénzügyőr) hajtott fejet előttük, a dobogó harmadik fokára meg Dóra Bence és Papp Mátyás (Penta-KSE) állhatott fel. 

A gödöllői esemény eredményeit itt, a csepeli férfiverseny eredményeit itt, a nőkét pedig itt találja.

Kezdjük el a közös munkát még ma!
‍Keress minket bizalommal!
Kapcsolat