drag

Az Everton évi 10 millió fontért szerződött le a Hummellel

A hároméves megállapodás több mint a duplája a jelenlegi Umbro-megállapodásnak.

Az angol legfelső osztályban szereplő Everton hároméves mezszerződést kötött a dán sportszergyártó Hummellel, a hírek szerint nem kevesebb mint évi 10 millió fontért.

A megállapodás klubrekord a technikai partneri kategóriában, az Everton így több mint a dupláját kapja annak a 4 millió fontos évi díjnak, amit a jelenlegi partner, az angol Umbro fizet a most lejáró szerződés alapján.

Az Everton 2019 márciusában újította meg a szerződését az Iconix Brand Group tulajdonában lévő céggel, amit még a 2014/15-ös szezon előtt kötött, de most nem kívánt élni a hosszabbítási lehetőségével.

A Premier League klub ügyvezető igazgatója, Denise Barrett-Baxendale elmondta: „Nagyon fontos, hogy a maximumot hozzuk ki a kereskedelmi megállapodásainkból, ez klubrekord az Evertonnál a technikai partnerség terén. Szintén fontos, hogy olyan branddel dolgozzunk, amely hasonló ambíciókat táplál, mint mi. Mindnyájunkat lenyűgözött a Hummel eredetisége, minőség iránti elkötelezettsége és a kihívásokra törekvő látásmódja.”

Allan Vad Nielsen, a Hummel ügyvezető igazgatója hozzátette: „A Hummel számára megtiszteltetés az Everton partnerének lenni, nagyon örülünk a megállapodásnak. A Premier League tökéletesen illeszkedik a nemzetközi bővítési tervünkbe, amelynek fókuszában a sport áll. Az időzítés is tökéletes, hiszen éppen 50 esztendeje vezette be a brit piacra a Hummelt a klub legendája, Alan Ball a legendás fehér cipőjével.”

„Az Everton mind otthon, mind globális szinten jelentős szurkolótáborral büszkélkedhet, fantasztikus platformot és pozitív szemléletet biztosítva az előrelépéshez.”

A Premier League jelenlegi protokolljának megfelelően, az Újraindulási Projekt részeként, az Everton játékosai is újrakezdték az edzéseket május 20-án a klub USM Finch Farmján. A csapat legközelebbi mérkőzése a merseyside-i derbi lesz a Goodison Parkban.

Kezdjük el a közös munkát még ma!
‍Keress minket bizalommal!
Kapcsolat