drag

A Nascar az első partnere a Facebooknak az új Venue appra

Getty Images

A mobil platform a szurkolókat és a kommentátorokat köti össze az élő események alatt. 

Az amerikai Nascar sorozat az első, amely alkalmazza a Facebook új „helyszíni szurkolói kötődés” applikációját. 

A Facebook termékkísérletek csapata által kifejlesztett platform lehetővé teszi, hogy a felhasználók kommunikáljanak néhány kiválasztott helyszíni kommentátorral az élő sportesemények alatt, másod-képernyős élményként. A Nascarral létrejött kapcsolat révén a vendégkommentátorok interakcióba lépnek a szurkolókkal, és olyan eszközöket használhatnak, mint a szavazás vagy a kérdés-válasz. 

A Venue névre hallgató applikációt a Twitter kihívójaként pozícionálták, sokkal személyre szabottabb platformot kínál, oda-vissza kommunikációt lehetővé téve a szurkolók és a moderátor között is. 

A kommentátorok és a vendégek is összekapcsolódhatnak a szurkolókkal a verseny bizonyos pillanataiban, a felhasználókat értesítik a fontos történésekről. 

A platformot a Nascar Supermarket Heroes 500 versenyen tesztelték a Bristol Motor Speedway-en május 31-én. 

„A Nascar visszatérésével a Venue egyedi és izgalmas módját kínálja a szurkolóknak, hogy szerte a világban összekacsolódjanak a többi rajongóval, a saját otthonuk kényelméből és biztonságából” – mondta Tim Clark, a Nascar digitális részlegének vezetője. 

„A Nascar az innovációra épül, nem is lehetnénk boldogabbak, hogy egy ilyen nagyszerű partner, mint a Facebook újonnan kifejlesztett platformját használjuk.”

Ime Archibong, a Facebook kísérleti divíziójának vezetője hozzátette: „A Facebook azért indítja el a Venue-t, hogy összehozza az élő események szervezőit és a szurkolókat, elsőként a Nascaron. A digitális tér összeköt bennünket, amikor személyesen nem lehetünk együtt, a Venue kiváló módja annak, hogy együtt érezzünk, lélegezzünk a szurkolókkal, miközben ők egy élő eseményt néznek.” 

Kezdjük el a közös munkát még ma!
‍Keress minket bizalommal!
Kapcsolat