drag

A család minden tagja megtalálja számítását

A Harley-Davidson 120. évfordulós európai fesztiválján, amelyet június 22. és 25. között tartanak a Puskás Arénában, a legkisebbektől az egészen idősekig mindenki megtalálja a számítását.

Ezúttal a családi programok kerülnek fókuszba: az Olimpiai Parkban, a fő színpaddal szemben felállítanak egy 35 méter átmérőjű, 140 fő befogadó képességű óriáskereket, amelyről délelőtt 10 órától éjfélig gyönyörű kilátás nyílik az egész rendezvényterületre.

A gyerekeknek minden nap 16 órakor minimotoros versenyt rendeznek két korosztályban – erre a Family Parkban kerül majd sor, ahol egyébként ingyenesen igénybe vehetik a dodzsemet, a lovas körhintát, illetve az óriás lánckörhintát, ezen kívül megtalálhatják szórakozásukat a Cube felfújható akadálypályáján is.

Első támogatóink között üdvözölhetjük a Drehert, amely a rendezvény idején biztosítja a felfrissülést, az ételekről pedig 60 foodtruck mellett a Champs Sport Pub is megvillantja gasztronómiai kínálatát.

Január 1-jétől elkezdődött a pre-sale időszak a jegyértékesítésben, amely során április 30-ig még kedvezményesen lehet hozzájutni a belépőkhöz a rendezvényre.

Kezdjük el a közös munkát még ma!
‍Keress minket bizalommal!
Kapcsolat