drag

A BT Sport és a Sky csoportos nézői opciót ajánl a Premier League közvetítéseihez

Getty Images

A brit kereskedelmi csatorna ezen kívül mesterséges tömegzajt is kínál az angol labdarúgó mérkőzéseihez. 

Az angol labdarúgás elitsorozata június 20-án tér vissza, a BT Sport ezzel egyidőben elindítja a „Nézd együtt” lehetőséget a Premier League közvetítéseinél. 

A BT Sport jelenleg is létező applikációjába építik be az újítást, amely lehetővé teszi, hogy az előfizetők megosztott képernyőn lássák a barátaikat és beszélgessenek velük, miközben a mérkőzés zajlik. 

A bejelentés, amely egybeesett a csatorna Premier League műsorrendjének ismertetésével, részleteket tartalmaz arról is, hogy a BT Sport mesterséges tömegmorajt is kínál majd a közvetítéseihez. A nézők egy piros gomb használatával választhatnak, hogy az előre rögzített közönséghanggal vagy nélküle nézik a mérkőzést. 

Bár az események távgyártással készítik, hisz a koronavírus miatti biztonsági előírások alapján limitált a helyszínen megjelenő stáb létszáma, a BT Sport az élő mérkőzéseket 4K HDR-ben, illetve 360°-os közvetítéssel is kínálja a BT Sport Appon.

Simon Green, a BT Sport vezetője elmondta: „Örülünk, hogy a Premier League visszatérésével a nézők nagyon sok élő mérkőzéshez jutnak júniusban. Láthatják a Bundesligát, 20 Premier League-mérkőzést, visszatér az FA Kupa is. A BT Sport nézői futballban dús nyár előtt állnak. 

„Alig várjuk, hogy ismét élő hazai mérkőzéseket adhassunk és megmutathassuk ügyfeleinknek azokat az újításokat, amelyek a lehető legjobb nézői élményt nyújtják számukra.” 

A BT Sport első Premier League közvetítésére június 20-án kerül sor, 12.30-kor a Watford - Leicester City meccset sugározzák. A társaság még aznap 3 órakor is közvetít egy mérkőzést: a Brighton and Hove Albion - Arsenal találkozót.

A csatorna műsorra tűzi az FA Kupát is, amely június 28-án a negyeddöntőkkel folytatódik. 

A BT kereskedelmi riválisa, a Sky Sports szintén bejelentett néhány műsorra tűzött élő közvetítést. A Sky mind a 64 mérkőzésén lehetőség lesz a mesterséges közönséghang bekapcsolására, amelyet az EA Sports biztosít, és kép-a-képben megoldással összefoglalókat is láthatnak a nézők a mérkőzés alatt.  

A BT „Nézd együtt” opciójához hasonlóan digitális platformjain a Comcast tulajdonában lévő televíziós társaság is elindítja a Sky Sports Fanzone alkalmazást, amellyel a felhasználók egy videószobában nézhetik együtt a mérkőzéseket a barátokkal. A platformnak van egy élő chat funkciója is, lehet tippelni, csatlakozni meccs közbeni szavazásokhoz, vagy nyomon követni a Sky Sports statisztikáit.

Kezdjük el a közös munkát még ma!
‍Keress minket bizalommal!
Kapcsolat