drag

2021-re tolódott a LE MANS CLASSIC

A globális COVID-19 világjárvány miatt Peter Auto és az Automobile Club de l'Ouest úgy döntöttek, hogy a Le Mans Classic tizedik fordulóját 2021. július 1-4-re elhalasztják.

A különféle forgatókönyvek és a lehetséges dátumok alapos megvizsgálása után, végül úgy döntöttek, hogy a Le Mans Classic 2021-re való elhalasztása a legjobb megoldás annak érdekében, hogy a klasszikus autók szerelmeseit továbbra is a legjobb körülmények között lehessen összehozni.

Patrick Peter, Peter Auto:

A Le Mans Classic egy nemzetközi esemény, amely közel 200 000 nézőt hoz össze egy helyen. Ebből következik, hogy ennek az eseménynek az eredeti időpontokban történő megtartására a jelenlegi helyzetben nem volt lehetőség. Partnereinkkel és az Automobile Club de l'Ouestval összhangban úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk a Le Mans Classic-ot 2021-re, ahol mindenki teljes mértékben élvezheti a Le Mans 24 órás órájának ezt a csodálatos retrospektíváját.

Pierre Fillon, a l'Ouest Autóipari Klub:

A Le Mans Classic egy emlékmű a klasszikus autóvilágban. A biztonság és a minőség ezért kulcsfontosságú egy ilyen kiemelkedő esemény megszervezésében. Pillanatnyilag nem tudjuk garantálni ezeket az alapvető követelményeket, és a halasztás az egyetlen lehetőségünk. Most 2021-re tudunk összpontosítani, és várjuk, hogy akkor mindenkit üdvözölhessünk.

Ez a hír sajnos megkérdőjelezi a Hungaroring Classic időpontját, mivel a két esemény egy időpontban éves váltásban szokott megrendezésre kerülni.

Kezdjük el a közös munkát még ma!
‍Keress minket bizalommal!
Kapcsolat